Mål
Vi jobbar mot åtta tydliga målbilder inom fokusområdena konsument och marknad samt kunskap och innovation.
2016 påbörjades ett regionalt initiativ till den nationella livsmedelsstrategin och målet om en konkurrenskraftig livsmedelskedja där den totala livsmedelsproduktionen ökar. Näringsliv, offentliga måltider, akademi, myndigheter och branschorganisationer bjöds in till att medverka i ett dialogarbete med syfte att livsmedelssektorn arbetar mot gemensamma mål utifrån en gemensam plattform. Resultatet blev Livsmedelsprogram Halland som idag är en pågående dialogprocess. Region Halland och Länsstyrelsen i Halland är huvudansvariga parter.
Just nu pågår regeringens arbete med den så kallade Livsmedelsstrategi 2.0. När detta arbete är klart kommer Livsmedelsprogram Halland att uppdateras.
Vi jobbar mot åtta tydliga målbilder inom fokusområdena konsument och marknad samt kunskap och innovation.
Syftet med programmet är att livsmedelssektorn arbetar mot gemensamma mål utifrån en gemensam plattform.
Här hittar du en beskrivning av Livsmedelsprogrammets organisation. Huvudansvariga parter är Länsstyrelsen och Region Halland.
Verksamhetsplanen är ett viktigt verktyg för att kunna mäta och följa upp Livsmedelsprogrammets resultat.
På livsmedelsprogramhalland.se använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Du kan läsa mer om våra kakor på sidan ”Om kakor”